Kies een taal: Nederlands English    Bel 0850645254
empty
home   /   diensten

DIENSTEN

IHOS biedt een ​​geïntegreerde service op basis van risico-evaluatie, conceptueel voorstel, ontwerp, levering en commissie-interfaces tussen meerdere partijen, en stelt klanten in staat om met één entiteit om te gaan.

 

Safety Management

IHOS biedt u een tal van diensten om uw in- en externe safety management op te stellen en te begeleiden. Is uw organisatie nog niet VCA gecertificeerd of dient u uw RI & E op te stellen, dan bent u bij IHOS aan het juiste adres. 
Meerdere organisaties hebben gebruik gemaakt van onze diensten om het interne safety beleid naar een hoger niveau te brengen en ook hun leveranciers in het proces mee te nemen.
 
IHOS zal in overleg met u een inventarisatie van uw bedrijfsstructuur maken, hierin toetsen wij uiteraard ook direct of u volgens de huidige wetgeving geen risico’s loopt op boetes, voor bijvoorbeeld geen juiste RI&E. IHOS begeleidt u naar een sterk fundament in uw onderneming op het gebied van safety en safety awareness.
 

Planvorming of beoordeling

 
Niemand betwist de noodzaak van het juist inrichten van veiligheid voor de bezoekers, medewerkers en van uw locatie, maar hoe kunnen we dit op een reële manier vormgeven
 
Er zijn wetten en plichten die speciaal worden opgelegd aan organisatoren van evenementen om te zorgen dat de veiligheid wordt geborgd, maar is dit voor uw locatie ook de juiste wijze en kan dit ook toegepast worden, of hebben we juist een andere aanpak nodig? Natuurlijk moet u uw wettelijke taken en verantwoordelijkheden kennen, zodat u begrijpt wat er nodig is om een veilig event te organiseren, maar wordt u hier ook correct in begeleid en geadviseerd of heeft u bij het overleg met de gemeente meer het idee dat u in een rechtszaak beland bent? 
 
Uw evenement vereist goed geschreven risicobeoordelingen (analyses) en een specifiek plan afgestemd op uw evenement. Heeft u de tijd en kennis om zelf bezig te zijn met de analyses, planvorming, noodevacuatieplanning of andere specialistische onderwerpen? Nee, overweeg dan om gebruik te maken van de diensten van IHOS, dat een team heeft van professionals, die u kunnen ondersteunen of dit gehele proces voor u afhandelen. 
 
 

Crowd Safety Management

is de beoordeling van de functies voor het verwerken van mensen van een ruimte voorafgaand aan het gebruik ervan. Dit omvat de evaluatie van geprognosticeerde niveaus van bezetting, toereikendheid van toegangs- en uitgangsconstructies, verwerkingsprocedures zoals ticketverzameling en verwachte soorten activiteiten en groepsgedrag.

Om dit te bereiken, moeten krachtige plannen voor het managen van de veiligheid van de menigte door de manager van het evenement of de crowd safety-provider worden geschreven, waarin elk element van de veiligheid van mensen wordt beschreven, zowel in normale als in noodsituaties. Onze consultants zijn beschikbaar om u te adviseren over dit proces en om uw huidige plannen te analyseren en te beoordelen om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor het beoogde doel en volledig voldoen aan de gestelde normen.
 
Ons team kan al uw operationele en veiligheidsdocumentatie schrijven en voorbereiden, inclusief risicobeoordelingen, evacuatieplannen, capaciteitsberekeningen en overige documentatie die voor uw opdracht van belang is.
 
Wij zijn ook in staat om het gehele inkoopproces van diensten en veiligheidsmaterialen voor u te verzorgen, door onze jarenlange ervaring in de branche, kennen wij alle in & outs van de branche waar u ook weer kwalitatieve voordeel uit kunt halen.